Kanariansaaret Playa del Ingles Teneriffa Las Palmas peruutusmatkat halvat lennot lentokenttä
Kanariansaaret loma-asunnot Las Palmas Las Canteras vuokra-asunnot loma-asunto huoneisto vuokra-asunto lomahuoneisto vuokrahuoneisto
Asunnot huoneisto asunto Kanariansaaret asuntoja loma-asunto vuokra-asunto vuokrahuoneisto vuokra-asunnot Las Palmas Las Canteras
Halvimmat äkkilähdöt

Kanariansaarten sukelluskuvat:
  • Gran canaria
  • Teneriffa
  • Fuerteventura
  • Lanzarote
  • La Gomera
  • El Hierro
  • La Palma
äkkilähdöt äkkilähtö Kanariansaaret
Työn alla
Under constructionKanariansaaret Äkkilähdöt Bunaken - Pohjois-Sulawesi
Bunakenin saarella Manadon lähettyvillä Pohjois-Sulawesilla on suomalainen sukelluskeskus Living Colours Diving. Sukelluskeskus tarjoaa sukelluksia kokeneille sekä aloitteleville sukeltajille. Sukelluskeskus sijaitsee Bunakenin kansallispuiston keskellä. Sitä ympäröivät kirkasvetiset ja värikkäät koralliriutat. Bunakenin kansallispuistossa on yli 25 sukellus- ja myös snorklauskohdetta. Lähin sijaitsee aivan sukelluskeskuksen edustalla ja Kaukaisimpaan pääsee veneellä puolessa tunnissa. Johtuen vuorovesivaihteluista päivässä tehdään 2-4 sukellusta ja illalla jälkiruokana yösukellus. Vedenalainen rikas maailma satoine kalalajeineen ja pystysuorat koralliseinämät tarjoavat upeita sukelluskokemuksia ja hyviä kuvausmahdollisuuksia. Täällä voi nähdä muun muassa erilaisia perhoskalalajeja, keisarikaloja, tokkoja, huulikaloja, rauskuja, papukaijakaloja, ankeriaita, jättiläissimpukoita, riuttahaita, merikilpikonnia. Sukelluksia johtavat ammattitaitoiset kokeneet paikalliset sukellusoppaat. Sukelluskursseja vetävät suomalaiset kansainvälisen PADI-koulutuksen saaneet kouluttajat. Sukellusvälineet, kompressori ja veneet ovat uusia ja välineille on jatkuva asiantunteva huolto.

Kanariansaaret Äkkilähdöt Phuket - Thaimaa
Etelä-Thaimaassa sijaitseva Phuketin saari sekä tämän lähistön pienempiä saaria pidetään yhtenä maailman kauneimmista ja myös parhaista sukelluskohteista.
Phuketissa on lukuisia sukelluskeskuksia, jotka tekevät retkiä lähisaarten koralliriutoille. Täällä voi osallistua PADI Open Water Diving -kursseille sekä aloittelijoille tarkoitetuille laitesukelluskokeiluihin tai vaikka snorklausretkille. Sukelluskurssit on helppo varata ja maksaa jo etukäteen Suomessa.

First Buddy Divers on suomalainen sukelluskeskus eksoottisella Phuketin saarella. Sukelluskeskuksessa on ammattitaitoiset PADI / TDI kouluttajat ja oppaat (linkki).

Raya Divers on myös yksi suomalainen sukelluskeskus. Keskus toimii Phuketin Raya Yai saarella, mutta myös Khao Lak, Krabi ja Koh Lanta. PADI sukelluskurssit ja sukelluskokeilut (linkki).

Useimmilla rannoilla voi snorklata.

Kanariansaaret Äkkilähdöt Malta
Kaunis Maltan saarivaltio sijaitsee Välimeren eteläosassa noin 50 km Sililiasta etelään. Varsinkin Sisiliasta kulkuyhteydet ovat hyvät. Täällä ilmasto on välimerellisen lempeä; sukellus Maltalla on rentoa.

Yksi välimeren parhaista ja monipuolisimmista sukelluskohteista.

Kallioihin muodostuneet onkalot, luolat, ulokkeet ja lävitse uinnit tarjoavat monipuoliset puitteet sukelluksille. Vuorovesien vaihtelua ei esiinny ja virtaukset ovat heikkoja.

Malta palvelee monentasoisia sukeltajia, aloittelijoista ammattilaisiin. Vedenalainen maailma on värikylläinen ja kirkasvetinen. Suomenkieliseen sukelluskoulutukseen on hyvät mahdollisuudet.

Malta on sukelluskohteena kuuluisa myös hylyistään.

GoPro hero, äkkilähdöt, Norwegian lennot Great Barrier Reef - Queensland, Australia
Maailman suurin koralliriutta. Iso valliriutta. Se rakentuu liki 3000 yksittäisestä riutasta ja 900 saaresta. Riutta sijaitsee Koillis-Australiassa Queenslandin rannikolla. Täällä on uskomattomat puitteet sukeltajille, jokaiselle löytyy jotain. Se on yksi maailman suosituimmista sukelluskohteista ja on valittu yhdeksi Unescon maailman perintökohteeksi.

Kalalajeja on noin 1500. Yongala on uponneen 109-metrisen laivan hylky Townsvillen kaupungin lähellä Queenslandin rannikon kyljessä. Paikkaa pidetään yhtenä maailman mielenkiintoisimpana. Hylyn läheisyydessä on paljon elämää, kuten merikäärmeitä, mustekaloja, paholaisrauskuja, härkähaita, kilpikonnia, tiikerihaita, valtavasti kalaparvia ja värikkäitä koralleja. Täällä on mahdollisuus nähdä jopa ryhävalaita hylyn läheisyydessä.

Heron Island on pieni korallisaari upeine maisemineen, suuren valliriutan ytimessä. Heron Islandin lähiympäristössä on noin 20 loistavaa sukelluskohdetta. Kaikki kohteet ovat korkeintaan 15 minuutin veneajelun päässä rannasta. Saarella järjestetään myös yösukelluksia sekä reikkailusukellusretkiä.

Kanariansaaret Äkkilähdöt Great Blue Hole - Belize
Maailman toiseksi suurin valliriutta. Se on liitetty Unescon maailman perintolistalle 1997 Lighthouse Reef Atollille sijoittuva Great Blue Hole on maailman näyttävimpiin sukelluskohteisiin kuuluva. Sukellettaessa näkyvyys on mainio yli 20 metriin.

Vedenalaiselle syvänteelle on matkaa Caye Caulkerilta noin 2 tuntia. Caulker on kerrassaan valloittava pieni korallihiekkasaari ja jo itsessään valloittava lomakohde. Tänne järjestetään sukellusretkiä päivittäin.

Syvänne laajenee mitä syvemmälle sukeltaa ja 30 metrissä jyrkät seinämät avautuvat sisäänpäin. Täällä voi nähdä riutta- ja härkähain.

Vedenalainen syvänne on halkaisijaltaan noin 300 m ja syvyyttä 124 m. Tunnelma on aivan erilainen kuin muualla. Jacques-Yves Cousteau piti vajoamaa eräänä maailman parhaista sukelluskohteista.

Blue Holen lisäksi kannattaa tutkia myös läheisiä mielenkiintoisia ja monipuolisia riuttoja.


Sukellusmatkat,  -retket  ja  -kurssit  ~  linkit:

Finnmatkat - sukellusmatkat
Kaleva Travel - sukellusmatkat
Snorkkeli.net - sukellusmatkailu
First Buddy Divers - Sukelluskeskus
Raya Divers - Sukelluskurssit
Divetravel Finland - Sukellusmatkat
Sukelluskeskus - Sukellusmatkat
Xwander - Sukellusmatkat
Sammakkomies - Sukellusmatkat
EW Dive - Sukellusmatkat

Kanariansaaret Äkkilähdöt Kanariansaaret Äkkilähdöt
Kanariansaaret vuokra-asunnot loma-asunnot vapaa-ajan-asunnot vuokra-asunto asuntohotelli vuokra-asunto Kanarian asunnot Las Canteras Laspalmas Gran Canaria asunnot
Copyright ©kanariansaaretmatkat.com 2016 Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved.
Gran Canaria Las Palmas Las Canteras Loma-asunto Vuokra-asunto Kanariansaaret asunto asunnot asuntoja vuokrahuoneisto Loma-asunnot Vuokra-asunnot vapaa-ajan asunto